Så let som muligt!

Vælg den abonnementstype, som bedst passer jeres behov, og kom den i kurven. Hver uge, hveranden uge eller hver fjerde uge. Derefter, vælg, den første gang, du bestiller, kasser - og kom dem i kurven. Husk at skrive, hvor vores bud skal sætte kasserne, og læs og acceptér handelsbetingelserne.

Betal det ønskede abonnement over Stripe i forbindelse med checkout med dit kort. Betaling via Stripe (et sikkert miljø) kan ske med både kredit- og debitkort, hvorved der oprettes en automatisk korttræk på onsdagen i ugen inden kassen leveres.

Alle betalinger skal kunne registreres hos os senest 1 uge før leveringen.

Hvis vi ikke modtager rettidig betaling, får du en påmindelse på mail senest næste dag. Skulle betalingen udeblive frem til tirsdag morgen, sender vi 1. rykker med et gebyr på 50 kr. Hvis vi fortsat ikke modtager betaling, sender vi 2. rykker og et gebyr på 100 kr. Samtidig stopper vi levering. Herefter modtager du 3. rykker med et gebyr på 100 kr. Ved den første bestilling, betaler du også +kr 100 for 2 kasser, dvs kr 324.

Kasserne med de friske grønsager og frugter leveres hver torsdag, om eftermiddagen eller om aftenen, mellem kl. 11-21, og sættes udenfor døren eller efter nærmere aftale. Senere leveringer varsles med sms. Når du bestiller den første kasse, skriv i beskedfeltet til kassebuddet, hvor vi skal sætte kassen. Husk, at der kan være varer, som ikke kan tåle at stå i solens varme; du skal derfor lad os vide, hvor du ønsker, kassen skal sættes.

Vi genbruger trækasserne ved leveringerne, så sæt den tomme kasse ud ved din næste levering, så vi får den med retur. (Lignende trækasser kan købes hos Plantagen i Svaneke, hvis du ønsker at eje én eller flere kasser.)

Hvis du vil afmelde en levering, kontakt os senest en uge før leveringen, så vi ikke bestiller varer til dig. Ved længerevarende pauser afhentes den tomme trækasse på din adresse efter nærmere aftale. Hvis du gerne vil stoppe abonnementet, beder vi om 21 dages varsel. Giv os gerne noget feedback, hvis det er fordi vi ikke har gjort det godt nok for jer.