- kassen med lokale bornholmske kvalitetsfødevarer,
leveret lige til din hoveddør -
øKASSEN leverer fødevarekasser på Bornholm lige til døren i en abonnementsordning. Du møder vores el-varevogn over hele øen, kørende de friske varer ud til dig samme eftermiddag, som vi modtager dem i vores pakkecentral.

øKASSEN pakker forskellige kasser. I vores årstidsrigtige grønsagskasse, leveret i den bornholmske vækstsæson fra juni-november, findes 6-12 forskellige bæredygtigt og lokalt avlede grønsager og frugt. I ERNSTkassen findes gode økologiske varer, valgt fra hylderne af den økologiske købmand ERNST, samt et skiftende udvalg af lokalt producerede eller forhandlede varer.
øKASSEN tilbyder grønsager og frugter, som enten er økologiske, dyrket på permakulturelt vis eller fremavlet med omhu og omsorg, uden brug af sprøjtemidler og med respekt for jorden. Du vil altid kunne se, hvor varene er fremavlet og hvornår de er høstet.
øKASSEN tilbyder købmandsvarer i ERNSTkassen. Varerne er selvfølgelig økologiske og er en god blanding af hverdagsvarer og forkælelse. De opsuppleres med nichevarer, som kun findes på Bornholm og som repræsenterer ypperlig kvalitet. Tilvalgsvarer til ERNSTkassen kan vælges særskilt og kan ændre sig fra uge til uge.

øKASSEN har som mission at understøtte og fremme bæredygtighed og netværk på Bornholm og sikre, at forbrugeren har let adgang til sunde lokale produkter af høj kvalitet.

øKASSEN startede med at levere grønsagskasser i juli 2016 og leverer de sidste kasser i marts 2018.