Vi er i gang med at samle så mange bornholmske avlere som muligt, der kan levere til jeres øKASSER, og vi har erfaret, at det i år bliver svært at skaffe bornholmske grøntsager, urter, bær og frugt nok til alle årets kasser. Derfor har vi indgået en aftale med Buresødal på Sjælland om, at de sender grøntsager over til Bornholm, når vi har brug for det, for at hjælpe os med at fylde kasserne indtil de bornholmske avlerne har nok produkter. Buresødal samarbejder med andre økologiske avlere - den fungerer som et "skafferi" og formidler udvalgte gode grønsager fra andre gårde.

Steen Jensen, som driver Buresødal, har en særlig forbindelse til Bornholm. Han besøger regelmæssigt vores dejlige ø for at fortælle om økologi og tilbyde rådgivning til de avlere, som måtte ønske det.

Buresødal skriver på deres hjemmeside, www.buresodal.dk:

Sammenhæng og bæredygtighed

...Gården Buresødal er hjertet i et væld af landbrugsaktiviteter der spænder over salg af økologiske madvarer, markdrift, dyrehold og naturpleje.

Buresødal ligger for enden af Farum Naturpark - et enestående naturområde. Gårdens kvæg og får afgræsser her på skovenge og naturarealer. En alsidig markdrift med korn og græs sikrer dyr og mennesker rigeligt foder og sund mad - året rundt.

Vores ønske er at drive et bæredygtigt landbrug hvor produktion, natur og menneskelige behov er afstemt efter hinanden - med vægt på sammenhæng.