Eksotiske grøntsager i øKASSEN

Kære Abonnent!

Vi har modtaget mange gode tilbagemeldinger omkring, hvad øKASSEN skal levere henover vinteren - udover danske vintergrøntsager.

Flertallet ønskede eksotiske grøntsager - og selvfølgelig de økologiske af slagsen! En gang imellem ville enkelte økologiske købmandsvarer fra øens producenter være til at finde i kassen, når der er særlig anledning - som en lille gave fra øKASSEN.

Denne uges valg er faldet på tomater, peberfrugt og agurk, som vi til og med uge 52 får fra Buresødal, som tager eksotiske grønsager hjem fra de bedste økologiske avlere i udlandet. Så støtter vi fortsat en dansk økologisk virksomhed.

I januar 2017 og gennem årets første måneder, vil vi primært få vintergrøntsager fra Buresødal og lokalt dyrkede kartofler. Så opsuppleres der med eksotiske grøntsager fra samme leverandører, som Buresødal bruger, da vi har tillid til Buresødals valg. øKASSEN får de første asparges fra Kirkebogaard, såsnart de er til at høste, og dette indleder vores tilbagevenden til de lokale grønsager. 

Vi glæder os til at fortsat levere kassen og er der særlige ønsker, skriv bare og så ser vi, hvad kan lade sig gøre.